Voor andullatietherapie lig je op een massagematras die mechanische trillingen produceert en infra-rode warmte afgeeft. Dit geeft extra stimuliatie aan het lichaam die pijnstillend werken bij chronische aandoeningen.

Pijn, fibromyalgie, reuma, artrose, vermoeidheid of slaapproblemen? Maak dan kennis met andullatietherapie. Andullatie is een behandelmethode die al ruim een decennium wordt ingezet voor pijnverlichting en betere prestaties van je lichaam.

Andullatie behoort tot de nieuwe generatie behandelingsmethoden.  Andullatietherapie wordt ingezet voor pijnverlichting bij chronische aandoeningen, zoals reuma, fibromyalgie, artrose, rugproblemen en chronische vermoeidheid. Het is zeer effectief bij het behandelen van acute pijn, zoals spit en pijn als gevolg van lichamelijke inspanningen. Daarnaast is er een speciaal programma om de stofwisseling te activeren, waarmee het afslankproces ondersteunt wordt. Ook is de therapie goed in te zetten om stress te verminderen en het risico op burnout te verkleinen. Professionele sporters gebruiken andullatietherapie om het spierherstel te versnellen.

MEER WETEN?

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies-gesprek.

Wurfelderweg 25
3680 Maaseik

Tel.: +32 (0) 89 56 85 45
+32 (0) 89 56 62 27
E-mail: info@bellaret.be

Afspraak maken: