Madeline PlantenSpeler

Wist je dat planten en bomen muziek kunnen maken? Elke plant of boom zendt een eigen trilling uit dat via een speciaal apparaat omgezet kan worden in klanken. Dit apparaat wordt gebruikt in onze praktijk en noemen we de Madeline Plantenspeler.

Wat is de Madeline PlantenSpeler?

De Madeline PlantenSpeler is een apparaat dat spanningen (potentiaal verschil) in een plant of boom meet en dit omzet in klanken. Om veranderingen in het elektromagnetisch veld te registreren, bevestig je de PlantenSpeler met 2 clips aan een plantenblad en het wortelstelsel. Vervolgens zet een MIDI instrument dit om in klanken en ontstaat real-time plantenmuziek.

Door het beluisteren van deze unieke en zelfopgenomen muziek in onze praktijk, gaat je lichaam resoneren en zichzelf genezen, daar waar het nodig is en uiteraard met alle andere onderdelen van je lichaam terug goed functioneren. In de spirituele gemeenschap Damanhur is ruim 40 jaar gewerkt aan de droom om het contact met de plantenwereld te versterken door muziek. Zij ontwikkelden het Music of the Plants device: de PlantenSpeler. In België is de Madeline PlantenSpeler te bestellen via vzw Bellaret.

Perceptie: Ontdek een nieuwe taal om de plantenwereld beter te begrijpen. De Madeline PlantenSpeler verruimt jouw perceptie.

Muziekkunstenaars: Leer over de fijngevoelige interactie tussen mens en plant om muziek te maken. Elke plant of boom reageert anders. De ene plant maakt na enkele minuten al muziek. Andere planten hebben meer tijd nodig voordat ze zich laten horen. Een plant leert dus om muziek te maken. Ook in tonen. Sommige planten beginnen voorzichtig met een lage of juist hoge toon en komen er steeds meer klanken bij. Bij andere planten of bomen klinkt gelijk een melodie.

Genezend Luister naar plantenmuziek en ervaar wat het met jouw lichaam en geest doet.

Begrip: Raak mensen met plantenmuziek en help het bewustzijn over de plantenwereld te vergroten.

Wil je hem ook in huis?

Dan kan je hem bestellen via onze webshop vzw Bellaret.